Наприкінці цього року манівці мали змогу поспілкуватися зі школярами з індійського штату Гуджарат, які також брали участь у проєкті Global Science Opera та представили на ній сюжет про ерозію ґрунту.

Zoom-зустріч тривала довше, ніж планувалося, тому що школярі з обох сторін ставили питання на різні теми щодо Індії та України: зміст державної символіки, що цікавого можна побачити в країні, чим знаменита національна кухня, які свята святкуються, яких традицій дотримуються, коли діти йдуть до школи і скільки років навчаються, в які спортивні ігри люблять грати і т.п. 

МАНівка Сайко Христина, переможиця Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН у секції англійської мови, розповіла про навчання в Львівській обласній Малій академії наук, про науково-дослідницьку роботу.

Індійські школярі та Катан Котарі (Kathan Kothari), керівник їхньої постановки для Глобальної наукової опери, зібралися в музеї Khoj товариства Manthan Educational Programme Society. Наприкінці зустрічі до нас приєднався  Абхай Котарі (Abhay Kothari), керівник цієї організації. Пан Абхай Котарі підтримав ідею проведення нових зустрічей та висловив кілька пропозицій щодо додаткових форм співпраці між МАН та Manthan Educational Programme Society. Ми плануємо провести наступну зустріч через місяць і почнемо її з перегляду сюжетів, раніше представлених  на Global Science Opera  та обговоримо, як розпочати підготовку до нового сезону проєкту.